Om Pack Design

Vi er emballagedesign eksperter medmere end 20 års erfaring . Pack Design rådgiver om trends og bæredygtighed indenfor emballage og forbrugeradfærd.

Eksperter i emballagedesign

Pack Design er eksperter i udvikling af emballagedesign til food og nonfood produkter.

Vi er ikke som så mange andre blevet verdensmestre ”overnight” – men fordi vi gennem mere end 20 år ikke har lavet andet for både producenter og detailkæder – efter “learning by doing” metoden.

 

Vi er % 100

specialiseret

Vi er 100% specialiseret i hele udviklingsprocessen. Pack Designs kompetencer omfatter ajourføring med de nyeste forbrugertrends, konceptudvikling, layout, færdigt design og rentegning samt endelig levering af trykklart digitalt materiale til leverandører over hele verden. Undervejs i udviklingsprocessen tilbyder vi f.eks. også fotostyling, oversættelse og deltage i trykstart – i det hele taget strategisk og teknisk hjælp afhængig af kundens behov.

Investering i god

emballagedesign

Vores emballagedesign kan du opleve her på vores hjemmeside og selvfølgelig ude på hylderne i detailhandelen. Men vigtigst af alt så oplever vores kunder at en investering i godt emballagedesign flytter markedsandele, skaber stærke brands og styrker gennemslagskraften på såvel hjemme- som eksportmarkederne.

Mette Reimer

Art Director / Partner

Mobil: +45 28 40 22 90
mette@packdesign.dk

Kontakt

Mette Reimer

Mobil: +45 28 40 22 90

____

Mail: mail@packdesign.dk

____

INFO

Pack Design

Egeskellet 16

DK-8340 Malling

 

CVR: 25192729

Copyright

Copyright©

PackDesign 2021

Privatlivspolitik

____

Made by

Zilladebug