Mette Reimer & Peter Reimer

Pack Design drives af Mette og Peter Reimer.

Ejer og kreativ direktør Mette H. Reimer har arbejdet professionelt med emballagedesign til private labels     og brands i mere end 20 år.

Mette har udover årene på forskellige specialiserede emballagedesignbureauer, arbejdet i otte år med emballagedesign i Dansk Supermarked. Her udviklede hun i tæt samarbejde med indkøbere fra Føtex, Bilka    og Netto emballagedesign og produktstrategier til en lang række meget succesfulde private label serier indenfor både food og nonfood.

I 2000 startede Mette Pack Design, som en dybt specialiseret tegnestue, hvor der arbejdes fokuseret med hele emballagedesign processen lige fra idé til færdiggørelse og teknisk rådgivning i forbindelse med den færdige produktion og salg ind og ud af butikskæderne.

I modsætning til de fleste andre professionelle indenfor faget, kender vi også detailhandelen, og dens spilleregler indefra. Det giver Pack Design et unikt udgangspunkt, når vi rådgiver vore kunder, som tæller både butikskæder og producenter.

Ejer og kontakt direktør Peter Reimer har som kommunikationsrådgiver og direktør/partner på reklamebureauer arbejdet med konceptudvikling, branding og emballagedesign af både food og nonfood mærkevarer i mere end 20 år. Han har været ansvarlig for udvikling og gennemførelse af stort set alle former for markedsføringsdiscipliner herunder new media og strategisk rådgivning af en lang række nationale og internationale virksomheder. Peter har tidligere bl.a. arbejdet med medicinal produkter, kædemarkedsføring, personlig pleje produkter, dyrefoder, benzin, lamper, træhuse, radio og TV, biler og køkkener, blomsterskum, penge og rejser, grill og tændstikker, møbler og vvs og meget meget mere.